Pranešimai

Vasario mėnesį maisto gaminimo pamokose gaminame sveikatai palankius patiekalus ir juos degustuojame. Kartą per savaitę degustaciją organizuojame gimnazijos valgykloje. Šį kartą degustacijai pristatėme sveikatą tausojančius varškės sausainius, kurių tešlą gaminome iš viso grūdo spelta miltų.
Ilgi žiemos vakarai – tinkamas laikas knygų skaitymui, tad Josvainių gimnazijos trečios ir ketvirtos klasės mokiniai, bibliotekininkės kvietimu, lankėsi gimnazijos bibliotekoje aptarti knygų naujienų. 

Antradienį, per antrąją ilgąją pertrauką, gimnazijos valgykloje vyko duonos degustacija. Duoną, pagal Beatos receptą, namuose iškepė technologijų mokytoja V. Šilkaitienė. Degustaciją padėjo paruošti 5 klasės antrosios technologijų grupės mokiniai, o duoną pristatė 1G klasės mokinės Gabija Vazgytė ir Kamilė Mačekūnaitė. Ačiū aktyviems mokiniams!

Antradienį 1G klasės merginos technologijų pamokose išbandė sveikus patiekalų receptus.
Vasaris Josvainių gimnazijoje – sveikos gyvensenos mėnuo. Sveika gyvensena – sveika mityba. Būrelio ,,Puodeli, virk!“ mokiniai pirmadienį gamino sveikuoliškus keksiukus su sorų kruopomis ir datulėmis.